Followers

Sunday, 29 January 2012

Cry Again . :'((


Ohh haii ! Ape kaborr ? Sehad ?
Hm , untung laa sape yang happy slalu tu . . . 


Btw , Napokk dokk gambo kat atas or ? Burokk orp ? Hmm ... Time tu aku ade banyakk sangat masalah sampaikan tak boleh nak kawal emosi . . . Sumpah dokk leh nok taggung sume tu 
sorang`2 . . .Nokk ngadu kat sape ? Kawan ? Kawan pon skarang nie sanggup tikam blakang aku sendiri . . .Abang ? Abang pon sibuk dengan kerje masing`2 . . . Kakak ? Aku mane ade kakok , kakok angkat ade laa , tu pon kadang`2 je die boleh tolong aku. . .


Salah satu punce aku jadi macam tu sebab aku gado dengan fakwe aku . . . Tak tahu la kenape dengan perangai die. . . Susah nak cakap , susah nak faham. . . Baru first time aku menangis sampai macam tu disebabkan die. . .Then yang kedua , Aku teringatkan arwah bapak sedare aku 'PAK YONG' . . . Aku teringatkan die sebab aku tersilap buke video yang aku rakam mase jenazah die sedang dikebumikan. . .Start drp tu la emosi aku dah tak terkawal. . .


Kadang`2 terfikir macam nakk buat keje bodoh , Tapi kalau difikirkan , kalau buat bende macam tu pon , Bukan dapat selesaikan masalah. . . Hmm. . . :'(( ...
Pernoh ke mu rase nape yang aku rase ? Mungkin bagi mu , aku boleh slesaikan sndiri. . .


Semenjak aku masuk skolah menengah , aku dah tak boleh nok rase kebahagiaan lagi... Mungkin sebab aku tak pandai nak kawal emosi aku... Kadang`2 kalau aku tertekan , abang kandung aku sendiri sanggup aku lawan. . . Tapi die sabar dengan kerenah aku , sebab die faham perasaan aku. . .Agak`2 sampai bile aku kene tanggung semua nie ? :'((
Tolongg berikan aku kebahagiaan !


Ya Allah , Beratnye dugaan yang kau berikan dekat hamba mu ini. . . Berapa banyak lagi kau nakk uji aku ya allah ? Cukup laa setakat nie kau siksakan aku . . . Tolong berikan aku merasa kebahagiaan disamping orang yang aku sayang. . .


ASSALAMUALAIKUM... Baiiiii .